WAT ANDEREN ZEGGEN

Tijdens mijn aantreden als Directeur Facility Services Maastricht University zochten wij een bureau welke ons kon ondersteunen om de huidige cultuur te beïnvloeden. De presentatie van Nicole zei mij heel veel over hoe zij werkt. Op het moment dat zij aangaf dat ze de presentatie (zoals van tevoren ook verstuurd) niet zou gaan gebruiken omdat dit niet goed voelde, maar het verhaal en haar aanpak vooral wilde vertellen wist ik dat zij de juiste persoon zou zijn. Hierin heb ik geen ongelijk gekregen. Direct, pragmatisch, ondersteunend, reflecterend en bovenal de kwaliteit om afstand te kunnen bewaren en zodoende de juiste analyse te kunnen maken. Dit tijdens de verschillende ‘hei-dagen’ maar ook in de 1 op 1 gesprekken met medewerkers, leidinggevenden en mijzelf. Nicole is niet alleen inhoudelijk erg sterk. Maar Nicole is ook nog eens een warme persoonlijkheid met een gezonde dosis humor en ook het lef heeft om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Ik kan daarom Nicole van harte aanbevelen voor coaching op executive niveau, leiderschapsontwikkeling en voor het ondersteunen van een cultuur- en leiderschapstraject Directeur Facilitair Universiteit

De 5-daagse Vrouwelijk Leiderschap heeft een diepere dimensie aan mijn Zijn toegevoegd: ik ben gevoed met kennis en inzicht. Altijd in het hier en nu en met positieve energie. Een belangrijke bron om uit te putten. Ik neem mezelf en de wereld om me heen anders waar. Een verrijking in mijn werk als leider, coach en vele andere rollen die ik heb in mijn leven.

Alle elementen die tijdens opleiding aan bod komen, raken aan wie je bent en wat je de wereld te brengen hebt. Als mens, als vrouw, als leider, als coach.

Ik heb in verschillende settings met Nicole mogen samenwerken en ben fan van haar visie, aanpak en inzet. Nicole werkt vanuit haar rijke ervaring als coach, altijd met een scherp oog, soms streng maar altijd liefdevol.

De 5-daagse is een aanrader. Het brengt je weer een stap verder naar een ander niveau in de interactie met jezelf en de ander. Teamleider en Coach Universiteit

Vanaf het moment van binnenkomen bij Nicole is het goed. De sfeer, de aandacht, de kennis die zij brengt creëren de perfecte leeromgeving.

Good girl, wise woman. Vanuit het hier en nu. Ruimtegeven als ik op tijd ruimte neem. Zo maar wat woorden waarmee ik naar huis ben gegaan.

Een enorme aanrader deze 5-daagse Vrouwelijk Leiderschap. Talentmanager Overheid

Vrijwel direct legt Nicole de vinger op de plek die aanpak nodig heeft. In informele sfeer is zij to the point, diepgravend en vooral praktisch. Na elke afspraak voel ik me opgeladen. ‪Op mijn coachvraag kwam een helder inzicht. Binnenkort ga ik weer eens voor “klein onderhoud”. ‪Een aanrader voor een diepgaand en praktisch coachingstraject.‬‬‬‬ Eigenaar Marketingcommunicatie bureau

Samenwerken met Nicole is voor mij samen te vatten in 1 woord: genieten!
Er is door de samenwerking met Nicole bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan waardoor ik elke dag meer plezier beleef dan voorheen. Hierdoor heb ik nieuwe mogelijkheden ontdekt die voorheen bij mij niet bekend waren. Nicole laat je vertrekken vanuit je sterkte en laat je inzien wat echt belangrijk is.
Ik heb heel graag met Nicole samengewerkt en kan haar aanbevelen bij iedere manager en ieder team dat zich verder wil ontwikkelen. Manager ICT Universiteit

Nicole is een geweldige coach. Laat je nèt even anders naar ietskijken, om je op die manier versteld te doen laten staan: een eyeopener. Zij kijkt echt naar de persoon en zorgt ervoor dat je bij je Eigen Ik blijft. Nicole is erg hartelijk en meelevend, maar blijft je toch prikkelen.

Controler Universiteit

I think it has something to do with my profession, or perhaps just because I am stubborn by nature; that I am very particular when it comes to coaching. Skeptical even; especially when I am the coachee.

From our first contact, I felt that Nicole had something unique to offer, even-though I did not have a coaching question (yet). She exceeded all my expectations through the time we spent together. Nicole’s multi-dimensional thinking and entrepreneurial spirit, have (re)inspired my aspirations as well as my actions.

If you’re ready to be completely honest about who you are and where you want to be, I would highly recommend to take the plunge and have Nicole coach you to the next level. Directeur HR Internationaal Technische Organisatie

Met Nicole werken staat voor diepgang, doelmatigheid, kennis en humor. Zij doorziet problemen pijlsnel en heeft een schatkist die gevuld is met methodes die zij inzet als handvat en niet als waarheid.

Haar opleidingen hebben een uitstekende balans tussen een logische procesmatige opbouw en menselijke diepgang vanuit het hart.

Als coach is Nicole zeer betrokken en werkt vanuit de verbinding met hoofd, hart en ziel. Coach & Spiritueel Leraar

Tijdens de gesprekken met Nicole werd het mij als directeur na een fusie van 3 organisaties iedere keer weer glashelder wat me te doen stond. Daardoor had ik focus, kon ik veel duidelijker communiceren en wist ik wat ik wel, en vooral ook niet moest doen.‬‬‬‬ Directeur Overheidsinstelling

Ik heb bij Nicole een zeer leerzaam en inspirerend leadership traject gevolgd namelijk vrouwelijk leiderschap. Echt het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven! Het bracht mij rust, zelfvertrouwen, overzicht en daardoor nog meer werkplezier. Nicole heeft een prettige persoonlijkheid, is liefdevol streng en verzorgd alles tot in de puntjes. Ik zou een leadership- of coachingstraject bij Nicole aan iedereen aanbevelen want ik ben er van overtuigd dat zij in staat is om iedereen een stap verder te brengen.

Vestigingsmanager Consultansbureau

De systemische blik die ik tijdens onze sessie van Nicole mee kreeg was voor mij een onverwachts grote eye-opener van hetgeen ik in de praktijk heb ervaren, maar waarvan de context me nu opeens heel erg duidelijk werd. Een aanrader voor iedereen die niet verwacht nog iets te leren!‬‬‬‬ Eigenaar Advocatenkantoor

Nicole begeleidt het cultuurtraject en het traject voor leidinggevenden van de Universiteit. Haar boodschap was duidelijk. Het zou niet gemakkelijk worden om de cultuur in onze organisatie te kantelen. Ze gaf aan dat dit veel zou vragen van zowel de leidinggevenden als van de medewerkers. Een verandertraject vraagt veel van een organisatie en het is wel duidelijk hoe belangrijk het is om daarin goed begeleid te worden.

Ik heb Nicole leren kennen als iemand die met haar analytische blik onmiddellijk ziet waar het eigenlijk echt om gaat. Ze confronteert, draait er niet omheen en is eerlijk en duidelijk. Daar waar nodig zacht of hard, maar altijd recht door zee. Zonder oordeel en daarom veilig. Teamleider Universiteit

Voor mijzelf en de organisatie zijn de sessies met Nicole essentieel gebleken voor de verandering die we na de fusie wilden doorvoeren. Ik heb mijn ideeën kunnen staven en met een kritische blik naar mijn eigen rol in de verandering kunnen kijken. Dit heeft voor de organisatie geresulteerd in een goed plan. De coachgesprekken met Nicole zijn doelgericht en diepgaand, haar vragen helder. Ik kan daarop mijn gedachtes, plannen en beleid aanscherpen. En het levert direct rendement, in geld en gemoed. Directeur Rijksoverheid

Nicole heeft mij enkele maanden gecoacht. Ik wil een ieder die een coach van ”de buitencategorie” zoekt, haar van harte aanbevelen. Op basis van haar ruime kennis, ervaring en intuïtie is ze in staat om snel tot de kern door te dringen. Ik ben haar enorm dankbaar voor het intensieve traject waarin ik in enkele maanden stappen heb gezet waar ik normaliter jaren voor nodig had gehad. 

Partner Consultantsbureau

I was privileged to attend Nicole’s transformational coaching training. Nicole is an excellent and very integer coach who has the ability to reflect back to her clients sharply and concisely. Her warm and non-judgmental approach invites you to reach your own conclusion and move into action. Nicole is an excellent trainer – able to move easily between the roles of coach, teacher and facilitator. Her pool of knowledge is deep and at the same time she is curious and eager to learn. Nicole’s coaching methodology is immensely powerful – be prepared to change if you attend one of her lectures, trainings or ask her to coach you!

HRD Senior Leader

Alles is na mijn coachtraject met Nicole nu veel duidelijker en daarmee gemakkelijker! Aanrader. Directeur Uitzendbureau

Als coach heeft Nicole mij zowel persoonlijk als op zakelijk gebied op een hoger niveau gebracht. Met veel professionele inzichten is zij in staat elke drempel bespreekbaar te maken. Samen met haar humor en unieke eigenschap de zaken vanuit eigen intuïtie perfect aan te voelen is bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan waar ik elke dag plezier van heb. Directeur eigenaar cateringbedrijf

Nicole is een transformele coach dus alles wat ik bij haar in de 5-daagse Vrouwelijk Leiderschap heb geleerd heb is zodanig verankerd dat ik mij niet meer voor kan stellen hoe het daarvoor ging. Het is voor mij gemakkelijk geworden om afstand te nemen, het grote plaatje te overzien en vandaar uit altijd de goede keuzes te maken. Ik voel me rustiger en helderder, ook onder druk. Ik herken tijdig mijn grenzen en kan ze duidelijk aangeven.

Iedere keer als ik bij haar vandaan kom voel ik mij geïnspireerd en opgeladen en merk ik dat ik grote stappen heb gemaakt. Zij heeft mij inzichten gegeven in menselijk handelen en het herkennen daarvan en daar heb ik als fotograaf erg veel aan: het maakt het voor mij nog makkelijker om het verhaal van mijn klanten in beeld te kunnen brengen.

Nicole is doortastend en praktisch en heeft een berg ervaring. Een speelse, maar ook serieuze, coach die je bewust maakt van je sterke en zwakke kanten. Zij biedt een nieuw en helder perspectief. Fotograaf

“Zonder urgentie geen verandering”, “kijk niet naar de individuen maar naar het systeem” en “hoe faciliteer ik zelf hetgeen waar ik vervolgens zelf last van heb” zijn maar een paar van de lessen die ik uit de sessies met Nicole heb meegenomen. Het heeft mij geholpen om scherp naar mijzelf en alle betrokkenen bij de reorganisatie te kijken en in alle rust steeds weer te weten wat me te doen stond. Manager Laboratorium Ziekenhuis

Nicole is een top coach en heeft mij getraind in coaching. Mede dankzij haar heb ik nu mijn eigen succesvolle coachbedrijf. Ze is een kei in haar vak en zeer gepassioneerd over coaching. Nicole levert daarnaast een belangrijke bijdrage aan de vernieuwing van het coaching vak in Nederland. Ik kan haar daarom van harte aanbevelen als je op zoek bent naar een echt goede coach. Coach & Sales Director ICT bedrijf

Nicole heeft onder andere gewerkt met: