Selecteer een pagina

VROUWELIJK LEIDERSCHAP

 

Transformatie in 5 dagen

Persoonlijk ontwikkeltraject voor vrouwelijke leiders
Groepsgrootte maximaal 6

Moeiteloos leiderschap vanuit vrouwelijke kracht. Excuusloos.
Authentiek, moedig en vol vertrouwen.
Helder en met focus. Zonder drama en obstakels.

Leidinggeven voorbij de improductieve driehoek, mannelijke en vrouwelijke elementen in balans.

Onze diepste angst is niet dat we onvolmaakt zijn…

Terugbrengen van feminiene kwaliteiten in leiderschap.
Omdat de wereld dat zo hard nodig heeft.

De wereld verandert steeds sneller, er is meer en meer informatie, verschillen worden steeds duidelijker. Dat vraagt om een andere aanpak. Prachtige masculiene kwaliteiten zoals moed, focus, resultaatgerichtheid, logica en doe-kracht zij niet meer genoeg. Onderzoek wijst uit dat organisaties die de feminiene kwaliteiten zoals verbinden, coöperatie, veerkracht, vertragen, intuïtie, empathie, kwetsbaarheid en zijns-kracht in hun organisaties brengen succesvoller zijn, minder langdurig ziekteverzuim en verloop hebben, een hoger werkgeluk ervaren en innovatiever zijn.

 Het terugbrengen van die feminiene kwaliteiten begint bij ons, vrouwen. Wanneer wij de feminiene kwaliteiten in onszelf in een krachtige en gezonde balans kunnen brengen met onze kwaliteiten ontstaat krachtig en moeiteloos vrouwelijk leiderschap. We zijn dan niet soft, en ook geen bitch, maar we zijn helder en op een flexibele manier stevig.

 Deze 5-daagse transformeert niet alleen jou als vrouwelijk leider, maar daarmee ook je omgeving. Laten we samen E.V.A. (een vrouwelijke aanpak) terugbrengen in leiderschap.

Interesse in deze transformationele 5 dagen? Bel me dan op 06 2506 7003 of neem via onderstaand formulier contact op voor meer informatie of een intakegesprek.‭

Onze diepste angst is dat we immens krachtig zijn

Ervaringen van deelnemers:

De 5-daagse heeft een diepere dimensie aan mijn Zijn toegevoegd: ik ben gevoed met kennis en inzicht. Altijd in het hier en nu en met positieve energie. Een belangrijke bron om uit te putten. Ik neem mezelf en de wereld om me heen anders waar. Een verrijking in mijn werk als leider, coach en vele andere rollen die ik heb in mijn leven. Alle elementen die aan bod komen, raken aan wie je bent en wat je de wereld te brengen hebt. Als mens, als vrouw, als leider, als coach.
Ik heb in verschillende settings met Nicole mogen samenwerken en ben fan van haar visie, aanpak en inzet. Nicole werkt vanuit haar rijke ervaring als coach, altijd met een scherp oog, soms streng maar altijd liefdevol.
De 5-daagse is een aanrader. Het brengt je weer een stap verder naar een ander niveau in de interactie met jezelf en de ander.

Teamleider Universiteit

Vanaf het moment van binnenkomen bij Nicole is het goed. De sfeer, de aandacht, de kennis die zij brengt creëren de perfecte leeromgeving. Good girl, wise woman. Vanuit het hier en nu. Ruimtegeven als ik op tijd ruimte neem. Zo maar wat woorden waarmee ik naar huis ben gegaan. Een enorme aanrader deze 5-daagse.

Talentmanager Overheid

Programma

Intensieve 5-daagse in kleine groep met hoog comitment:

Jouw balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie
De ongezonde driehoek van good girl, slachtoffer en bitch
Ongezonde aspecten omzetten in gezonde aspecten
Jouw wilde vrouw leren kennen en omarmen
Integratie van kracht en kwetsbaarheid: de wijze vrouw
Bewegen in het veld van macht, kracht en overgave
Eerst zelf je zuurstofmasker op:
Grenzen aangeven
Voor jezelf zorgen
Jouw vrouwelijk leiderschap bewust en moeiteloos neerzetten

2 individuele coachgesprekken van een half uur

Praktische informatie

Data en tijden

 2019

29 maart, 25 & 26 april, 16 & 17 mei [VOL]
6 & 7 juni, 27 & 28 juni, 11 juli [NOG 4 PLEKKEN]
18 & 19 september, 9 oktober, 24 & 25 oktober [NOG 5 PLEKKEN]
Ontvangst 9.00 uur, aanvang 9.30 uur en afsluiten om 16:30 uur

Locatie

DEEL2 Centrum voor Bewust Leiderschap
Maasdijk 89, 5308 JC  Aalst

Investering

Jouw investering in deze 5 dagen bedraagt € 2.975 exclusief BTW, te betalen bij inschrijving. Dit bedrag is inclusief verse en biologische catering en de cursusmaterialen.

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor een telefonisch intakegesprek. We werken met een kleine groep met een hoog commitment voor persoonlijke groei.

Verhinderd

Indien je verhinderd bent voor het hele traject kan je zonder bijkomende kosten iemand in jouw plaats sturen, nadat deze een eigen telefonische intake heeft gehad. 

Neem contact op voor een intake

Vul onderstaand contactformulier in en we maken een telefonische afspraak.