Selecteer een pagina

VROUWELIJK LEIDERSCHAP

Opleiding 5 dagen

Persoonlijk ontwikkeltraject voor vrouwelijke leiders. Moeiteloos leiderschap vanuit je oorspronkelijke vrouwelijke kracht. Excuusloos. Terugbrengen van vrouwelijke elementen in leiderschap. 

Onze diepste angst is niet dat we onvolmaakt zijn…

Terugbrengen van feminiene kwaliteiten

De wereld verandert steeds sneller, er is meer en meer informatie, verschillen worden steeds duidelijker. Dat vraagt om een andere aanpak. Prachtige masculiene kwaliteiten zoals moed, focus, resultaatgerichtheid, logica en doe-kracht zij niet meer genoeg. Onderzoek wijst uit dat organisaties die de feminiene kwaliteiten zoals verbinden, coöperatie, veerkracht, vertragen, intuïtie, empathie, kwetsbaarheid en zijns-kracht in hun organisaties brengen succesvoller zijn, minder langdurig ziekteverzuim en verloop hebben, een hoger werkgeluk ervaren en innovatiever zijn.

 Het terugbrengen van die feminiene kwaliteiten begint bij ons, vrouwen. Wanneer wij de feminiene kwaliteiten in onszelf in een krachtige en gezonde balans kunnen brengen met onze kwaliteiten ontstaat krachtig en moeiteloos vrouwelijk leiderschap. We zijn dan niet soft, en ook geen bitch, maar we zijn helder en op een flexibele manier stevig.

 Deze opleiding transformeert niet alleen jou als vrouwelijk leider, maar daarmee ook je omgeving. Laten we samen E.V.A. (een vrouwelijke aanpak) terugbrengen in leiderschap.

Interesse in deze opleiding? Bel me dan op 06 2506 7003 of neem via onderstaand formulier contact op voor meer informatie of een intakegesprek.‭

Onze diepste angst is dat we immens krachtig zijn

Programma

Intensieve 5 daagse opleiding in kleine groep met hoog comittment:

Jouw balans tussen mannelijke en vrouwelijke energie
De ongezonde driehoek van good girl, slachtoffer en bitch
Ongezonde aspecten omzetten in gezonde aspecten
Jouw wilde vrouw leren kennen en omarmen
Integratie van kracht en kwetsbaarheid: de wijze vrouw
Bewegen in het veld van macht, kracht en overgave
Eerst zelf je zuurstofmasker op:
Grenzen aangeven
Voor jezelf zorgen
Jouw vrouwelijk leiderschap bewust en moeiteloos neerzetten

2 individuele coachgesprekken van een half uur

Praktische informatie

Data en tijden

  2019

29 maart, 25 & 26 april, 16 & 17 mei
6 & 7 juni, 27 & 28 juni, 11 juli
18 & 19 september, 9 oktober, 24 & 25 oktober
Ontvangst 9.00 uur, aanvang 9.30 uur en afsluiten om 16:30 uur

Locatie

DEEL2 Centrum voor Bewust Leiderschap Maasdijk 89, 5308 JC  Aalst

Investering

Jouw investering in deze opleiding bedraagt € 2.975 exclusief BTW, te betalen bij inschrijving. Dit bedrag is inclusief verse en biologische catering en de cursusmaterialen.

 Inschrijven

Je kunt je inschrijven door onderstaand formulier in te vullen. Je ontvangt vervolgens een uitnodiging voor een telefonisch intakegesprek. We werken met een kleine groep met een hoog commitment voor persoonlijke groei.

 Verhinderd

Indien je verhinderd bent kan je zonder bijkomende kosten iemand in jouw plaats sturen, nadat deze een eigen telefonische intake heeft gehad. Wanneer je plek niet door iemand anders wordt ingenomen is er geen restitutie van het bedrag.

Neem contact met ons op

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.