Selecteer een pagina

WILD WOMEN LEADERSHIP

Kleine groep – Transformatie in 5 dagen

Moeiteloos leidinggeven vanuit vrouwelijke kracht

Voor vrouwelijke leiders die hun impact willen vergroten.

Herken je dit?

Nooit eerder hebben vrouwen zoveel mogelijkheden gehad. En nooit eerder is de roep om vrouwelijk leiderschap groter geweest: de roep om vrouwen aan de top én de roep om meer vrouwelijke kenmerken in leiderschap. Het is tijd voor een andere aanpak en wij vrouwen kunnen daaraan betekenis geven.

Tegelijkertijd is er iets dat ons tegenhoudt. Jarenlange programmering en sociale structuren zitten nog in ons systeem en houden ons gevangen. Wanneer we dit niet kunnen doorbreken vinden we het lastig om onze grenzen aan te geven, houden we te veel rekening met anderen of verharden we juist, zorgen we niet genoeg voor onszelf, raken we uitgehold en uitgeput of geïrriteerd en we worden niet voldoende gehoord. 

Het kan anders…

Wanneer je je wild woman omarmt ken je je grenzen, je passie, je sensualiteit, je creativiteit en je missie.

Dan neem je de lessen die zij je te leren heeft ter harte: je verhoogt je bewustzijn en je ontwikkelt je vrouwelijke eigenschappen zoals vertragen, verbinden, verbondenheid met het grotere geheel, intuïtie, spiritualiteit, compassie, wijsheid, kwetsbaarheid en vooral zijns-kracht.

En je leert om deze eigenschappen in een gezonde en authentieke balans te brengen met jouw mannelijke eigenschappen zoals moed, focus, resultaatgerichtheid, logica en doe-kracht.
Het is tijd om het heilige huwelijk in jezelf te herstellen zodat je moeiteloos jouw plek kan innemen.

We vertragen, verbinden met je essentie en vergroten je impact.
Je wordt duidelijk en rustig, je hebt overzicht, en vooral: je hebt weer energie.
Je leeft van binnen naar buiten in plaats van van buiten naar binnen op basis van jouw persoonlijke kompas: je missie, je visie, je talent en je waarden, vertaald naar een praktisch plan.

Tijd voor de volgende stap?

Boek dan via onderstaande knop een intakegesprek voor deze transformationele 5 daagse Wild Women Leadership direct in mijn agenda.
Kies datum en tijd en vul de antwoorden op de vragen volledig in, zodat we ons allebei goed kunnen voorbereiden.
Tijdens het gesprek beantwoord ik je vragen en kijken we of we allebei volmondig ja kunnen zeggen tegen samenwerking.

The time is now and we are the ones

Wat deelnemers zeggen

Dames en heren, graag wil ik deze training bij jullie aanbevelen. Dit is absoluut een aanrader!

Erica Kooistra – Manager Senzer 

I was privileged to attend Nicole’s transformational training. Nicole is an excellent and very integer coach who has the ability to reflect back to her clients sharply and concisely. Her warm and non-judgmental approach invites you to reach your own conclusion and move into action. Nicole’s methodology is immensely powerful – be prepared to change if you attend one of her lectures, trainings or ask her to coach you!

Julie Brown – Senior Leader HRD ASML 

Deze 5-daagse is echt het mooiste cadeau dat je jezelf kunt geven! Het bracht mij rust, zelfvertrouwen, overzicht en daardoor nog meer werkplezier. 

Inge van IJzendoorn – Vestigingsmanager Lybrae 

Vanaf het moment van binnenkomen bij Nicole is het goed. De sfeer, de aandacht, de kennis die zij brengt creëren de perfecte leeromgeving. Good girl, wise woman. Vanuit het hier en nu. Ruimte geven als ik op tijd ruimte neem.

Een enorme aanrader deze 5-daagse.

Corien Brouwer – Talentmanager Overheid

De 5-daagse heeft een diepere dimensie aan mijn Zijn toegevoegd: ik ben gevoed met kennis en inzicht. Altijd in het hier en nu en met positieve energie. Een belangrijke bron om uit te putten. Ik neem mezelf en de wereld om me heen anders waar. Een verrijking in mijn werk als leider, coach en vele andere rollen die ik heb in mijn leven.

Marit Veenstra – Teamleider Maastricht University

In deze 5-daagse zoveel tools gekregen van Nicole. Zij doorziet iedereen heel snel, is zeer intuïtief en een powervrouw. Zij heeft je veel te bieden in de transformatie naar een geweldige vrouwelijke leider.

Margot van Dijk – Teamleider Breda University

Praktische informatie

Data 2020 

1 & 2 april, 23 april, 12 & 13 mei [NOG 5 PLEKKEN VRIJ]

Locatie

DEEL2 Centrum voor Bewust Leiderschap
Maasdijk 89, 5308 JC  Aalst

Investering

Jouw investering voor:
☆ een intakegesprek over jouw individuele ontwikkelpunten
☆ 5 dagen intensieve en transformatieve begeleiding in een kleine groep
☆ 2 extra individuele coachgesprekken
☆ inspiratievonkjes per e-mail

€ 3.250