Selecteer een pagina

Over Nicole

Na jaren ervaring als manager en directeur in internationale bedrijven in de ICT begeleid ik sinds 2002 de moedigste leiders en hun organisaties. Leiders die hun bewustzijn willen verhogen, hun ego voorbij. Leiders zoals jij.

Als 1-op-1 executive coach help ik je om de grootste voldoening te halen uit alle aspecten van je leven. Want uit eigen ervaring weet ik wat het verschil kan zijn tussen middelmatigheid en een echt betekenisvol leven, moeiteloos en vanuit je persoonlijke missie. Ik weet dat het moed vraagt om bovengemiddeld te zijn. Dat het een andere blik op de wereld vraagt. En tenslotte weet ik uit ervaring ook dat je je grootste dromen waar kan maken. 

Als specialist in leiderschap begeleid ik organisaties en management teams meetbaar naar een passende cultuur en leiderschap en verzorg ik opleidingen voor persoonlijk leiderschap.

Daarnaast ben ik trendwatcher en trendforecaster en heb ik een visie op leiderschap die ik als spreker graag deel.

Ik heb geleerd om op meerdere bewustzijnsniveaus te werken en mijn systemische bril zorgt voor een bredere blik en effectieve en speelse aanpak. Mijn onderzoek naar balans in feminiene en masculiene aspecten in leiderschap heeft geleid tot een verrassende lezing en een transformerende opleiding.

Wat ik terugkrijg van de leiders waarmee ik werk is: to the point, humor, diepgang, logica en intuïtie, rust en focus, transformatie.

Als jij dit nu leest, is dit ook voor jou het moment om vanuit een nieuw bewustzijn op alle niveaus krachtig bij te dragen. En dat is wat ik jou en je organisatie ook gun. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking via onderstaand formulier.

Contact

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.