Selecteer een pagina

OVER NICOLE

Na jaren ervaring als manager en directeur in internationale bedrijven in de ICT ben ik in 2002 leiders en hun organisaties gaan begeleiden met cultuur- en leiderschapstrajecten. 

Na een burn-out in 2009 startte ik mijn onderzoek naar het feminine: het masculine in de ICT en de zakelijke wereld waar ik werkte had mij uitgeput, maar hoe kon ik mijn vrouwelijke kwaliteiten omarmen en leven? 

Hoe kon ik vertragen, verbinden, diep luisteren, mijn intuïtie serieus nemen, van controle naar vertrouwen en vanuit liefde in plaats van vanuit angst leven? Hoe kon ik mijn spiritualiteit omarmen en inzetten in mijn werk, welke taal kon ik daarvoor gebruiken?

Ik liep tegen mijn eigen vooroordelen aan: ik zou niet serieus genomen worden, minder effectief zijn, trager etc. Gelukkig bleek dat niet waar. 

De lessen en inzichten uit mijn persoonlijke zoektocht, mijn ervaring als leider en mijn visie als trendwatcher combineer ik nu bij het begeleiden en inspireren van moedige leiders die verschil willen maken: ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en andere leiders.

Wat mijn klanten gemeen hebben is dat zij de moed hebben om de transformatie aan te gaan en daarmee hun impact betekenisvol te vergroten.

Wat het hun oplevert is een kristalhelder compass voor heldere keuzes,  congruentie en meer voldoening.  

Herken je dit en roept het verlangen bij je op? Heb je de moed en ben je er klaar voor?

Laten we dan kennismaken en kijken hoe we kunnen samenwerken.