OVER NICOLE

Na jaren ervaring als manager en directeur in internationale bedrijven in de ICT begeleidde ik vanaf 2002 leiders en hun organisaties met cultuur- en leiderschapstrajecten. 

Na een burn-out in 2009 startte ik mijn onderzoek naar het feminine: het masculine in de ICT en de zakelijke wereld waar ik werkte had mij uitgeput, maar hoe kon ik mijn vrouwelijke kwaliteiten omarmen en leven? 

Hoe kon ik vertragen, verbinden, diep luisteren, mijn intuïtie serieus nemen, van controle naar vertrouwen en vanuit liefde in plaats van vanuit angst leven? Hoe kon ik mijn spiritualiteit omarmen en inzetten in mijn werk, welke taal kon ik daarvoor gebruiken?

Ik liep tegen mijn eigen vooroordelen op: ik zou niet serieus genomen worden, minder effectief zijn, trager etc. Gelukkig bleek dat niet waar!  

De lessen en inzichten uit mijn persoonlijke zoektocht zet ik nu in bij het begeleiden en inspireren van prachtige, intelligente, bewuste vrouwen die verschil willen maken: vrouwelijke ondernemers, bestuurders, directeuren, managers en topcoaches. Wat zij gemeen hebben is dat zij de moed hebben om de transformatie aan te gaan, om hun vrouwelijke kracht en pracht te omarmen en hun missie te leven.

 Herken je dit en roept het verlangen bij je op? Heb je die moed en ben je er klaar voor? 

Release your wild woman!

Boek een gratis intakegesprek waarin we onderzoeken hoe wij kunnen samenwerken.