Selecteer een pagina

ik heb een coach

Ik heb een coach. Want ik geloof in coaching, dus ik heb een coach, sterker nog, ik heb er op dit moment drie. Eén voor mijn rol als spreker, één voor mijn marketing en één voor mijn eigen persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Die laatste is duur, ik betaal haar een klein kapitaal en ze is elke cent waard. Ik spreek haar wekelijks via Zoom, soms een uur, soms twee en ik krijg de meest idiote opdrachten van haar.

Al mijn coaches stretchen mij, dat is mijn opdracht aan hun. Soms heb ik daardoor een hekel aan ze, maar meestal ben ik ze innig dankbaar. Omdat ik door hun mijn onmogelijke doelen bereik, spiritueel uit de kast durf, de vervelende marketing klussen klaar en met de laatste technieken werk, met plezier voor een volle zaal sta, kortom: vol mijn missie leef en daarmee de beste versie van mijzelf kan zijn. Want ik heb ook wel eens een off-day…

Mijn missie is bewustzijn verhogen. Mijn visie dat de wereld echt een stukje mooier wordt wanneer we collectief vanuit een hoger bewustzijn zouden leven. En om leiders te kunnen begeleiden in het verhogen van hun bewustzijn zal ik mijn eigen bewustzijn ook steeds moeten verhogen. Want ik kan jullie niet verder begeleiden dan dat ik zelf ben. En daarnaast word ik ook steeds blijer van mijn eigen ontwikkeltraject en wat dat hogere bewustzijn me brengt.

Sinds ik coaches inhuur ben ik verder gekomen dan ik ooit had durven dromen. Zonder hun was me dat niet gelukt. Soms denk ik dat ik nu geen coach meer nodig heb. Dan ben ik op een nieuw plateau gekomen en dan wil ik daar even uitrusten. Maar zodra ik daar om me heen ga kijken zie ik weer een nieuw uitzicht. En verlang ik weer naar een nieuw inzicht en dus weer een coach.

In 2017 ben ik naar een intensive in Londen geweest. De crème de la crème van de internationale coachwereld was daar. De coach van Djokovic,  de coach van de koningin van Jordanië, de opleider van al deze coaches, dat kaliber. Sindsdien kies ik mijn coaches uit die club. En kiezen ze mij ook. We coachen elkaar via Zoom, soms 1-op-1 – zoals mijn coach met mij -, soms in kleine groepen. We halen het beste in elkaar naar boven, inspireren en stimuleren elkaar, dagen elkaar uit. Ik had nooit gedacht dat ik op dit niveau terecht zou komen. En hier aangekomen zie ik pas echt goed hoeveel er nog te leren is.

Dus ik heb een coach. En zal altijd coaches hebben.

Wil jij ook een coach? Om het allerbeste uit jezelf te halen, en meer? Boek dan een vrijblijvend intakegesprek om te kijken of we kunnen samenwerken!