Selecteer een pagina

TRANSFORMATIEVE COACHING

Persoonlijk ontwikkeltraject voor moedige leiders

Je bent een high-performer, een natuurlijk leider. Zakelijk en privé houd je veel bordjes in de lucht. Presteren ben je gewend en je kent het gevoel van succes. Maar er kriebelt iets: je wil meer, het kan anders.

Meer verschil maken, meer plezier, moeitelozer, meer passie, meer focus. Zowel zakelijk als privé.

Je bent toe aan de volgende stap. Misschien een hele grote…

Het enige wat dat vraagt is een beslissing. En wat begeleiding. En daarvoor ben je hier op de goede plek. En op het goede moment.

WE ARE THE ONES

Mijn doel is dat jij succesvol wordt.

Wanneer wij gaan samenwerken geef ik je onvoorwaardelijk het beste van mijzelf. Ik luister, ben je cheerleader en tegelijk je grootste criticus. Ik trek je uit je comfort zone, naar nieuwe niveaus van bewustzijn en ik help je om je onmogelijke doelen te bereiken. Ik help je om de beste leider te worden, om geen genoegen te nemen met middelmatigheid of je aan te passen aan anderen.

We werken samen aan: je hoogste visie, je focus, je strategie, je saboteurs, je spiritualiteit, je kracht en je authenticiteit.

Dit is niet voor iedereen. Ik vraag commitment, moed, focus en actie. Ik vraag een open mind. Ik werk met degenen die mij inspireren, humor hebben, me verrassen. Ik werk alleen met degenen die naar zichzelf durven te kijken en er alles voor over hebben om hun doel te bereiken. Met moedige leiders. Degenen die werkelijk betekenis willen geven aan hun leven en het leven van anderen.

Spreekt dit je aan? Laten we dan in gesprek gaan. Vertel me wat meer over jezelf en over de doelen die je zou willen bereiken. Zorgt dat bij mij voor een volmondige ja, dan bied ik je een coachsessie van 2 uur aan zodat je kan bepalen of het ook een ja is voor jou. En vervolgens kunnen we dan kijken welk aanbod het beste bij je past.

Ben je daar klaar voor? Bel me dan op 06 2506 7003, of neem via onderstaand formulier contact op voor een intakegesprek.

THE TIME IS NOW

Praktische informatie

Tijdsduur

6 of 12 maanden

 Aanbod

1 VIP dag als vliegende start 
Iedere twee weken een gesprek van 2 uur
1 afsluitende halve dag
Bij 6 maanden 1 halve dag halverwege
Bij 12 maanden 3 halve dagen telkens na 3 maanden
Onbeperkte ondersteuning via e-mail en telefoon

Locatie

DEEL2 Centrum voor Bewust Leiderschap
Maasdijk 89, 5308 JC  Aalst

Investering 
6 maanden € 7.250
12 maanden € 12.500

In overleg kun je ook een 3 maanden traject boeken of kiezen voor een (duurdere) betaling in termijnen.

Neem contact op voor een intake

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.