Selecteer een pagina

EXECUTIVE COACHING

1-op-1 – Transformatie in 6 of 12 maanden

Traject op maat

Voor bewuste en inspirerende ondernemers, eigenaren, directeurs, topcoaches en andere leiders die hun betekenisvolle impact willen vergroten.

Herken je dit?

Je bent een succesvolle leider, je houdt veel bordjes in de lucht.
Je kent de verleiding van de waan van de dag, de ratrace en het hamsterwiel.
Hierdoor ben je vaker aan het overleven dan bewust en met visie te leven en te leiden.
En omdat alles en iedereen je aandacht vraagt is het lastig om de focus op de lange termijn te houden.
Je leven en agenda zijn overvol, maar vanbinnen voelt het soms leeg, want:

Hoe maak je het essentiële verschil op de lange termijn?
Hoe voeg je waarde en betekenis toe?
Hoe krijg je gemakkelijker je mensen mee?
Hoe zorg je voor meer voldoening, plezier en energie?
En hoe zorg je voor de goede privé werk balans

Het antwoord vind je hier:

Herken je jezelf in het bovenstaande?
Ben je een ambitieuze leider met een visie?
En wil je meer betekenisvolle impact maken?

Dan is executive coaching het antwoord. Gedurende 6 of 12 maanden ben ik je sparringpartner, ergste criticus en grootste cheerleader. Ik help je vertragen, je te verbinden met je essentie en je impact te vergroten.

We maken in een traject op maat jouw persoonlijke kompas: je diepste missie, visie, talent en waarden en vertalen deze naar een helder plan voor leven en werken. We overwinnen je draken en de verleiding van de waan van de dag. Je krijgt een nieuw perspectief. We werken diep en praktisch, met voorbeelden uit jouw praktijksituatie.

Tijd voor de volgende stap?

Boek dan via onderstaande knop een intakegesprek direct in mijn agenda.
Kies datum en tijd en vul de antwoorden op de vragen volledig in, zodat we ons allebei goed kunnen voorbereiden.
Tijdens het gesprek kijken we of we allebei volmondig ja kunnen zeggen tegen samenwerking.

The time is now and we are the ones

Wat deelnemers zeggen

I think it has something to do with my profession, or perhaps just because I am stubborn by nature; that I am very particular when it comes to coaching. Skeptical even; especially when I am the coachee.

From our first contact, I felt that Nicole had something unique to offer, even-though I did not have a coaching question (yet). She exceeded all my expectations through the time we spent together. Nicole’s multi-dimensional thinking and entrepreneurial spirit, have (re)inspired my aspirations as well as my actions.

If you’re ready to be completely honest about who you are and where you want to be, I would highly recommend to take the plunge and have Nicole coach you to the next level.

Marijn van Faassen – HR Director Technip

Nicole is een geweldige coach. Laat je nèt even anders naar iets kijken, om je op die manier versteld te doen laten staan: een eyeopener. Zij kijkt echt naar de persoon en zorgt ervoor dat je bij je Eigen Ik blijft. Nicole is erg hartelijk en meelevend, maar blijft je toch prikkelen.

Rianne Drittij – Controller Facility Services Maastricht University

Voor mijzelf en de organisatie zijn de sessies met Nicole essentieel gebleken voor de verandering die we na de fusie wilden doorvoeren. Ik heb mijn ideeën kunnen staven en met een kritische blik naar mijn eigen rol in de verandering kunnen kijken. Dit heeft voor de organisatie geresulteerd in een goed plan. De coachgesprekken met Nicole zijn doelgericht en diepgaand, haar vragen helder. Ik kan daarop mijn gedachtes, plannen en beleid aanscherpen. En het levert direct rendement, in geld en gemoed.

Rob van Leeuwen – Directeur Hof Catering

Nicole heeft mij enkele maanden gecoacht. Ik wil een ieder die een coach van ”de buitencategorie” zoekt, haar van harte aanbevelen. Op basis van haar ruime kennis, ervaring en intuïtie is ze in staat om snel tot de kern door te dringen. Ik ben haar enorm dankbaar voor het intensieve traject waarin ik in enkele maanden stappen heb gezet waar ik normaliter jaren voor nodig had gehad. 

Joris Behagel – Manager Vestigingen & Partner Lybrae

Nicole is an excellent and very integer coach who has the ability to reflect back to her clients sharply and concisely. Her warm and non-judgmental approach invites you to reach your own conclusion and move into action. Nicole’s coaching methodology is immensely powerful – be prepared to change if you attend one of her lectures, trainings or ask her to coach you!.

Julie Brown – Global Recruitment Business Partner R&D ASML

Samenwerken met Nicole is voor mij samen te vatten in 1 woord: genieten!
Er is door de samenwerking met Nicole bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan waardoor ik elke dag meer plezier beleef dan voorheen. Hierdoor heb ik nieuwe mogelijkheden ontdekt die voorheen bij mij niet bekend waren. Nicole laat je vertrekken vanuit je sterkte en laat je inzien wat echt belangrijk is.
Ik heb heel graag met Nicole samengewerkt en kan haar aanbevelen bij iedere manager en ieder team dat zich verder wil ontwikkelen.

Jean-Paul Beusen – Manager ICT Maastricht University

Tijdens mijn aantreden als Directeur Facility Services Maastricht University zochten wij een bureau welke ons kon ondersteunen. De presentatie van Nicole zei mij heel veel over hoe zij werkt. Op het moment dat zij aangaf dat ze de presentatie (zoals van tevoren ook verstuurd) niet zou gaan gebruiken omdat dit niet goed voelde, maar het verhaal en haar aanpak vooral wilde vertellen wist ik dat zij de juiste persoon zou zijn. Hierin heb ik geen ongelijk gekregen. Direct, pragmatisch, ondersteunend, reflecterend en bovenal de kwaliteit om afstand te kunnen bewaren en zodoende de juiste analyse te kunnen maken. Dit tijdens de verschillende ‘hei-dagen’ maar ook in de 1 op 1 gesprekken met  mijzelf. Nicole is niet alleen inhoudelijk erg sterk. Maar Nicole is ook nog eens een warme persoonlijkheid met een gezonde dosis humor en ook het lef heeft om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Ik kan daarom Nicole van harte aanbevelen voor coaching op executive niveau en leiderschapsontwikkeling. 

Erwin Kuil – Directeur Facility Services Maastricht University

Als coach heeft Nicole mij zowel persoonlijk als op zakelijk gebied op een hoger niveau gebracht. Met veel professionele inzichten is zij in staat elke drempel bespreekbaar te maken. Samen met haar humor en unieke eigenschap de zaken vanuit eigen intuïtie perfect aan te voelen is bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan waar ik elke dag plezier van heb.

Eelco de Vaal – Creative Director UX at Okapion