Selecteer een pagina

TRANSFORMATIEVE COACHING

Persoonlijk ontwikkeltraject voor moedige leiders

Je bent een high-performer, een natuurlijk leider. Zakelijk en privé houd je veel bordjes in de lucht.
Presteren ben je gewend en je kent het gevoel van succes.

Maar er kriebelt iets: je wil meer, het kan anders.
Meer verschil maken, meer plezier, moeitelozer, meer passie, meer focus. Zowel zakelijk als privé.

Je bent toe aan de volgende stap. Misschien een hele grote…

Het enige wat dat vraagt is een beslissing. En een kritische cheerleader.
Daarvoor ben je hier op de goede plek en op het goede moment.

WE ARE THE ONES

NEXT LEVEL LEADERSHIP

Wanneer wij exclusief gaan samenwerken geef ik je onvoorwaardelijk het beste van mijzelf. Ik trek je uit je comfort zone, naar nieuwe niveaus van bewustzijn en ik help je om je onmogelijke doelen te bereiken. Ik help je om de beste versie van jezelf te worden, van binnen naar buiten, om geen genoegen te nemen met middelmatigheid of je aan te passen aan anderen.

We werken samen aan: je hoogste visie, je stoutste droom, je nalatenschap, je focus, je strategie, je saboteurs, je spiritualiteit, je kracht en je authenticiteit.

Dit is niet voor iedereen. Ik vraag commitment, moed, presence, focus en actie. Ik vraag een open mind. Ik werk met degenen die mij inspireren, humor hebben, me verrassen. Ik werk alleen met degenen die naar zichzelf durven te kijken en er alles voor over hebben om hun doel te bereiken. Met moedige leiders. Degenen die werkelijk betekenis willen geven aan hun leven en het leven van anderen.

Spreekt dit je aan en herken je je hier in? Laten we dan in gesprek gaan. Ik bied je een coachsessie van 1,5 uur aan zodat we kunnen bepalen of samen aan de slag willen en welk aanbod dan het beste bij je past.

Ben je daar klaar voor? Boek dan nu jouw gratis coachsessie.

THE TIME IS NOW

PRAKTISCHE INFORMATIE

Tijdsduur

6 of 12 maanden 

Aanbod

1 VIP dag als vliegende start 
Iedere twee weken een gesprek van 1,5 uur
Iedere 3 maanden een halve dag
1 afsluitende halve dag
Onbeperkte ondersteuning via e-mail, whatsapp en telefoon 

Locatie

DEEL2 Centrum voor Bewust Leiderschap
Maasdijk 89, 5308 JC  Aalst 

Investering 
6 maanden € 7.500
12 maanden € 12.500 

In overleg kun je ook een 3 maanden traject boeken of kiezen voor een betaling in termijnen (meerprijs).

RESULTATEN

Tijdens mijn aantreden als Directeur Facility Services Maastricht University zochten wij een bureau welke ons kon ondersteunen om de huidige cultuur te beïnvloeden. De presentatie van Nicole zei mij heel veel over hoe zij werkt. Op het moment dat zij aangaf dat ze de presentatie (zoals van tevoren ook verstuurd) niet zou gaan gebruiken omdat dit niet goed voelde, maar het verhaal en haar aanpak vooral wilde vertellen wist ik dat zij de juiste persoon zou zijn. Hierin heb ik geen ongelijk gekregen. Direct, pragmatisch, ondersteunend, reflecterend en bovenal de kwaliteit om afstand te kunnen bewaren en zodoende de juiste analyse te kunnen maken. Dit tijdens de verschillende ‘hei-dagen’ maar ook in de 1 op 1 gesprekken met medewerkers, leidinggevenden en de coaching voor mijzelf. Nicole is niet alleen inhoudelijk erg sterk. Maar Nicole is ook nog eens een warme persoonlijkheid met een gezonde dosis humor en ook het lef heeft om zichzelf kwetsbaar op te stellen. Ik kan daarom Nicole van harte aanbevelen voor coaching op executive niveau, leiderschapsontwikkeling en voor het ondersteunen van een cultuur-/gedragsbeïnvloedingstraject.

Directeur Facilitair Universiteit

Samenwerken met Nicole is voor mij samen te vatten in 1 woord: genieten!
Er is door de samenwerking met Nicole bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan waardoor ik elke dag meer plezier beleef dan voorheen. Hierdoor heb ik nieuwe mogelijkheden ontdekt die voorheen bij mij niet bekend waren. Nicole laat je vertrekken vanuit je sterkte en laat je inzien wat echt belangrijk is.
Ik heb heel graag met Nicole samengewerkt en kan haar aanbevelen bij iedere manager en ieder team dat zich verder wil ontwikkelen.

Manager ICT Universiteit

I think it has something to do with my profession, or perhaps just because I am stubborn by nature; that I am very particular when it comes to coaching. Skeptical even; especially when I am the coachee. From our first contact, I felt that Nicole had something unique to offer, even-though I did not have a coaching question (yet). She exceeded all my expectations through the time we spent together. Nicole’s multi-dimensional thinking and entrepreneurial spirit, have (re)inspired my aspirations as well as my actions. If you’re ready to be completely honest about who you are and where you want to be, I would highly recommend to take the plunge and have Nicole coach you to the next level.

Directeur HR Internationaal Technische Organisatie

Tijdens de gesprekken met Nicole werd het mij als directeur na een fusie van 3 organisaties iedere keer weer glashelder wat me te doen stond. Daardoor had ik focus, kon ik veel duidelijker communiceren en wist ik wat ik wel, en vooral ook niet moest doen.‬‬‬‬

Directeur Overheidsinstelling

Alles is na mijn coachtraject met Nicole nu veel duidelijker en daarmee gemakkelijker! Aanrader.

Directeur Uitzendbureau

Vrijwel direct legt Nicole de vinger op de plek die aanpak nodig heeft. In informele sfeer is zij to the point, diepgravend en vooral praktisch. Na elke afspraak voel ik me opgeladen. ‪Op mijn coachvraag kwam een helder inzicht. Binnenkort ga ik weer eens voor “klein onderhoud”. ‪Een aanrader voor een diepgaand en praktisch coachingstraject.‬‬‬‬

Eigenaar Marketingcommunicatiebureau

Als coach heeft Nicole mij zowel persoonlijk als op zakelijk gebied op een hoger niveau gebracht. Met veel professionele inzichten is zij in staat elke drempel bespreekbaar te maken. Samen met haar humor en unieke eigenschap de zaken vanuit eigen intuïtie perfect aan te voelen is bij mij een nieuw bewustzijn ontstaan waar ik elke dag plezier van heb.

Directeur eigenaar cateringbedrijf

Voor mijzelf,  en ook de organisatie, zijn de sessies met Nicole essentieel gebleken voor de verandering die we na de fusie wilden doorvoeren. Ik heb mijn ideeën kunnen staven en met een kritische blik naar mijn eigen rol in de verandering kunnen kijken. Dit heeft voor de organisatie geresulteerd in een goed plan. De coachgesprekken met Nicole zijn doelgericht en diepgaand, haar vragen helder. Ik kan daarop mijn gedachtes, plannen en beleid aanscherpen. 

Directeur Rijksoverheid

Met Nicole werken staat voor diepgang, doelmatigheid, kennis en humor.
Zij doorziet problemen pijlsnel en heeft een schatkist die gevuld is met methodes die zij inzet als handvat en niet als waarheid. Zij werkt vanuit een uitstekende balans tussen een logische procesmatige opbouw en menselijke diepgang vanuit het hart.
Als executive coach is Nicole zeer betrokken en werkt vanuit de verbinding met hoofd, hart en ziel.

Coach & Spiritueel Leraar